1985 C10 shortbed LS3

Engine: LS3 6.2 V8 Automatic
Price: € 27.500,-

Available now in our shop in Kampen, Netherlands!

1985 C10 truck. Most desired Shortbed version

1985 Chevrolet C10 shortbed uit Texas.
Nu beschikbaar in onze shop in Kampen, Nederland. 

Wij kochten deze truck van een hobbyist uit Texas, een van de droge staten van Amerika. Dat is aan de truck ook te zien. Geen roest, cab corners in prima staat en bodemplaten allemaal roestvrij!!

Motor/ Carrosserie
Deze truck is uitgerust met een 6.2L LS3 motor uit een 2014 Camaro. Het is dus een volledig aluminium motor. De motor is opgevoerd door middel van een Texas Speed stage 3 nokkenas en andere klepveren. Echt byzar wat een power!!!

Bekabeling van de motor verdient wel wat aandacht.

De transmissie is een 4L60e met een 3600stall converter. Achteras met Eaton TruTrack en rondom schijfremmen om dit monster tot stoppen te krijgen.

De truck is verlaagd door middel van verlagings shackles en dropped spindles. Er is niet aan het frame geslepen.

Lak
De auto is voorzien van een nette laklaag. Geen roestblaasjes of andere slechte plekken. De auto zit ook niet vol met plamuur of andere rottigheid.

Interieur.
Nette bank met nette vloerbedekking. Deurpanelen in prima conditie maar aan de bijrijderskant mist de deurgreep om de deur dicht te doen. De raammotors doen het wel maar gaan langzaam. Meters werken niet allemaal.

Wielen
20 inch American Racing velgen geven de truck een coole look en geven een goede stance.

Let op: je kijkt naar een klassieke auto van 39 jaar oud. Dit is geen gloednieuwe of volledig gerestaureerde showtruck met 1000 punten. Het is een coole truck, maar er zal altijd iets zijn dat niet perfect is of iets dat verbeterd of vernieuwd moet worden.

Kortom, ben je opzoek naar een super coole en krachtige truck, ben je zelf een beetje handig, dan is dit wat voor jou!!!

Registratiepapieren
De auto wordt geleverd met Amerikaanse title en EU invoerdocumenten. Dit betekent eenvoudige registratie in elk Europees land zoals Frankrijk, Italië, Spanje, enz

Diensten
• Wij spreken Duits, Engels en Nederlands;
• Wij kunnen naar elk EU-land transporteren.

Let op:
Is je interesse gewekt? Vind je de kleur mooi? Is dit wat je zoekt? Is je budget voldoende om deze C10 te kunnen kopen? Kom dan langs om hem te bekijken!

Meer info vind je op www.rookieclassics.nl

Een proefrit is zeker mogelijk, maar die maken we pas als we het eens zijn over de prijs en de voorwaarden.

Galerij