1966 Mustang Pony interior

Engine: 289 V8 C-code Automatic
Price: Sold

Dit is een echte, ongeschonden en eerlijke auto!! Moeilijk te vinden en een geweldige investering!!
Motor
Ford Mustang C-code uit 1966. Dat betekent dat hij een 289ci 8-cilindermotor heeft, een aftermarket 4-barrel carburateur. De motor is een paar jaar geleden opnieuw opgebouwd en voorzien van een nieuwe verflaag.
Onder de motorkap bevinden zich enkele goodies zoals het Edelbrock Performer RPM Air Gap-inlaatspruitstuk, elektronische ontsteking, Ford Racing-bougiekabels, Carter Carburator en Ford Racing aluminium kleppendeksels.
Er zit een automatische C4 transmissie in die goed schakelt. De motor loopt zeer krachtig en betrouwbaar en de transmissie schakelt soepel. Een genot om te rijden!
Stuurbekrachtiging zorgt ervoor dat deze Mustang makkelijk wendbaar is. Uitlaatsysteem klinkt erg mooi!!


Interieur


Het interieur is erg mooi. Hij heeft ponystoelen, tapijt, luxe deurpanelen, middenconsole, etc, allemaal erg mooi. Origineel houtnerf stuur en radio in originele stijl. Ongemolesteerde Mustang!!
De verf, Sauterne Gold, is echt mooi en glanzend. Ziet er heel goed uit. Deze Mustang is absoluut roestvrij!!! Zeer solide voor een auto van 58 jaar oud. GEEN ROESTGATEN!!! Deze Mustang heeft geen laswerk nodig!!
Het chroom is erg mooi. De bumpers zijn als nieuw en alle lijstwerk en bekleding zien er goed uit.
Door de Mustang GT wielen ziet deze Mustang er nog beter uit.

Documenten
De auto wordt geleverd met Amerikaanse title en invoerdocumenten voor EU. Wij kunnen u helpen met RDW, TUV en Belgische homologatie.
Diensten


Wij kunnen naar elk EU-land transporteren. Ook naar Portugal, Spanje, Frankrijk, Tsjechië, Slovenië, Polen, Oostenrijk, Duitsland en nog veel meer.

Galerij