Over ons

Welkom bij Rookie Classics.

Wij zijn een klein bedrijf met passie voor Amerikaanse auto’s.

Rookie Classics is in januari 2011 opgericht uit passie voor Amerikaanse auto’s.

Wij hebben een samenwerkingsverband met Van Schellen Autos, eveneens in Kampen.

Van Schellen Autos heeft ruim 35 jaar ervaring met (Amerikaanse) auto’s, beschikt over een zeer mooie en goed geoutilleerde garage, goed opgeleide monteurs en weet alles te repareren.

Ik kocht mijn eerste muscle car, een Chevrolet Chevelle uit 1972, in 1995. Mijn collega Luke kocht zijn Chevrolet Camaro uit 1978 in 1980. Hij heeft hem nog steeds. Sindsdien zijn we verslaafd aan alles wat met de Amerikaanse muscle car scene te maken heeft.

Wij zijn echte “car guys”!!

Wij zoeken altijd naar Amerikaanse musclecars zoals Nova, Chevelle, Camaro, Corvette, Skylark, Cutlass, Mustang en Dusters, enz.

Wij proberen mooie auto’s te vinden voor betaalbare prijzen, ook al is dat steeds moeilijker. De meeste van onze auto’s komen uit de zonnige staat Californië waar het mooi weer is en de auto’s roestvrij zijn.

Wij merken dat onze klanten altijd verrast zijn door de kwaliteit van onze auto’s. De reden is dat we onze auto’s zelf in Amerika inkopen en niet met agenten werken zoals de meeste autodealers in Duitsland en Nederland doen. Dit is de enige manier om de beste auto’s te kopen in plaats van “mooie auto’s op de foto’s”….

Houd er rekening mee dat wij geen nieuwe auto’s verkopen! De meesten van hen zijn 50+ jaar oud, je kunt altijd dingen vinden die gedaan moeten worden of die niet perfect of periodecorrect zijn.

Wij verkopen ongeveer 50% van onze auto’s naar het buitenland. Maar wij verkopen ook auto’s aan Nederlanders en leveren dan de auto met Nederlands kenteken. De overige auto’s gaan naar Duitsland, Polen, Tsjechië, Frankrijk, Italië en andere Europese landen (minstens 80 auto’s in de afgelopen jaren).  Wij hebben een samenwerking met VanThom Speedshop in Essen, Duitsland. Deze shop kan TUV en H zulassung op al onze auto’s krijgen!

Ook zijn wij leverancier van schijfrem ombouwsets om uw trommelremmen om te bouwen naar schijven.

Voor onderdelen ga naar: ONDERDELEN

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via info@rookieclassics.nl

Wij zijn gevestigd in Kampen in Nederland.

Kampen ligt op ongeveer 1 uur van de Duitse grens.

Hier wat fotos van onze eigen autos