2006 Ford Mustang GT

20220521_121111

Rookie Classics biedt deze 2006 Mustang GT aan namens de eigenaar van de auto, Jaap.

Jaap heeft de auto in 2020 gekocht bij een handelaar en deze vervolgens zelf op Nederlands kenteken gezet via de RDW. Het was een hele tour om dit voor elkaar te krijgen omdat het via de RDW in Lelystad niet de makkelijkste weg is om een auto op kenteken te krijgen.

Toen het kenteken in bezit was heeft Jaap de auto helemaal na laten kijken en verbeteren voor een specialist. Facturen voor vele duizenden euros liggen ter inzage.

Jaap heeft, om de auto een stoerder uiterlijk te geven, LED koplampen en achterlichtunits gekocht en gemonteerd. Ook heeft hij uitlaatkleppen laten monteren om de V8 nog beter tot zijn recht te laten komen. De sound van deze V8 is dan ook om kippenvel van te krijgen. Mooie verchroomde uitlaat tips steken door de achterbumper.

Het interieur is in redelijke staat. De stoelbekleding heeft veel te lijden gehad en zou vervangen moeten worden (of een hoes erover kan ook natuurlijk). De handrem mist een kapje en misschien nog een paar kleine dingen maar voor de rest is alles aanwezig en werkt. Oliedruk is goed, temperatuur blijft mooi op gewenst niveau en de rest werkt ook naar behoren. Airco werkt niet. Moet waarschijnlijk gevuld worden.

Er is 1 sleutel en 2 kastjes (afstandsbediening). 1 kastje is alarm/deurvergrendeling en het andere kastje om de uitlaatkleppen open en dicht te zetten.

De lak, code UA = black, kan wel wat aandacht gebruikten. Het dak, de motorkap (paar plekjes) en de voorbumper zouden voor het mooie gespoten moeten worden. Op de foto’s en video op onze website kun je zien wat ik bedoel. De rest van de auto is okay maar moet wel een keer goed gepolijst en gepoetst worden.

Er staat 210.000km op de teller maar de motor loopt nog als een zonnetje. De bak schakelt ook goed en schakelt ook goed door naar de overdrive. Olie van motor en bak zijn onlangs vervangen. De motor heeft een revisie gehad ongeveer 7000km geleden. Die kan er dus weer een lange tijd tegen!!!

De 17 inch wielen staan de Mustang goed en de banden hebben nog maar weinig kilometers.

APK is tot december 2022.

Bij akkoord betaal je de auto direct aan Jaap, de eigenaar.

Kortom, een leuke maar niet nieuwe 2006 Mustang GT 4.6L in de gewilde kleur zwart.

Let op, deze Mustang is in technische goede conditie maar heeft optisch liefde nodig.

Lees voordat je belt of een afspraak maakt goed de beschrijving en bekijk alle foto’s en video’s op onze website!!!! Dit voorkomt verrassingen of eventuele teleurstellingen.

Zorg ook voordat je komt, dat je zeker weet dat je de auto in deze prijsklasse kunt kopen en dat het thuisfront het er mee eens is!!!

En ook svp geen mailtjes met: € 12.000,- want daarvoor gaat hij echt niet weg!

Proefrijden doen we pas nadat we overeenstemming hebben over voorwaarden en de prijs.

Gallery